Bunica sa a murit din cauza coronavirusului

Potrivit jurnalistei Birsen Altunaş, bunica actriței Pınar Deniz a murit.

Celebra actriță Pınar Deniz a împărtășit videoclipuri în lacrimi de la spital săptămâna precedentă și a anunțat că bunica sa a fost internată din cauză că era suspectată cu noul coronavirus.

Actrița a primit vestea morții bunicii sale, care era încă în spital, în weekend. Bunica celebrei actrițe a murit din cauza virusului covid 19.

Bunica lui Pınar Deniz, care a murit sâmbătă, a fost înmormântată în aceeași zi. Mama și mătușa actriței,  care au fost ținute sub observație în spital, au fost externate atunci când rezultatele testului au fost negative.

Pınar Deniz va va reveni cu serialul ,,Aşk 101″ (Love 101), unde va disponibil pe Netflix începând cu 24 aprilie. Pınar va juca alături de Kaan Urgançioğlu.

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

About Me

An English diarist and naval administrator. I served as administrator of the Royal Navy and Member of Parliament. I had no maritime experience, but I rose to be the Chief Secretary to the Admiralty under both King Charles II and King James II through patronage, diligence, and my talent for administration.

Buletin de știri

%d blogeri au apreciat: