Vara nu s-a terminat încă

Jos pălăria pentru cuplul Özge Gürel și Serkan Çayoğlu.
Cei doi actori sunt împreună de aproape cinci ani. Chiar dacă numele lor sunt printre cele ale actorilor care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, ( aceștia și-au început relația în timp ce jucau în serialul ,,Kıraz Mevisimi”), cei doi au o relație simplă și frumoasă, iar acest lucru se vede și în postările lor de pe rețelele de socializare
Cu toate că fanii găsesc o anume „potrivire” între Özge și partenerul său din serialul ,,Bay Yanliș”, Can Yaman, în viața de zi cu zi însă ea trăiește acest lucru cu iubitul său. În postările cuplului de pe Instagram se poate vedea că până și stilul lor vestimentar se asortează.
Serkan Çayoğlu a jucat ultimul său rol în serialul „Halka”, care a fost difuzat pe canalul turcesc TRT, iar acum se întoarce la Kanal D cu serialul „Yeni Hayat”, unde le va avea că partenere pe Melisa Aslı Pamuk și Nilperi Sahinkaya. Datorită filmărilor, se pare că îndrăgitul cuplu va sta puțin separat.
Özge Gürel luase o pauză de la filmări dar s-au întors pe platouri cu serialul ,,Bay Yanlis”, în schimb partenerul său a fost tot timpul prezent pe micile ecrane.
Mai jos puteți vedea o fotografie postată de către Özge Gürel, în care cei doi se află în lift. În ea se observă că cei doi nu se potrivesc doar fizic ci și vestimentar, iar Özge a ținut să „accesorizeze” fotografia cu niște inimioare.
În același timp, Serkan posta o fotografie din vacanța sa de la mare. Cu toate că s-a întors în Istanbul pentru filmări, se pare că actorului i-a rămas gândul la vacanță…

,,Vara nu s-a terminat încă”

View this post on Instagram

summer’s not over yet ☀️

A post shared by Serkan Cayoglu (@serkancayoglu) on

Sursa: IG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: