Can Yaman ,,oficializează” relația cu Diletta Leotta cu o melodie

Zvonurile din ultima perioadă care vorbesc despre o apropiere „periculoasă” între Diletta Leotta și Can Yaman par a fi confirmate. Actorul turc postează o melodie pe Instagram, este pentru ea?

Toate punctele încep să se conecteze. Diletta Leotta și Can Yaman, dacă nici asta nu este încă o confirmare, atunci lipsește puțin până va veni. Ieri prezentatoare Dazn, a sosit la Napoli pentru a prezenta, astăzi, meciul dintre Napoli și Fiorentina. O sosire împărtășită fanilor săi pe Instagram dar cu o melodie specifică: ,,Una notte a Napoli” (O noapte la Napoli)

În urmă cu câteva minute, actorul turc Can Yaman a publicat la rândul său o poveste pe Instagram cu aceeași melodie, ce subliniază versuri precum: „Am întâlnit un înger” care par a fi îndreptate tocmai spre noua sa iubire.

Cu toate că există fotografii cu cei doi împreună, chiar și faptul că Diletta l-a salutat pe Can Yaman în direct la radio, încă nu există confirmări oficiale cu privire la această poveste de dragoste, dar se pare că totul este pregătit pentru a scoate la iveală povestea de dragoste.

Dacă doriți să fiți notificați pe telefon atunci când apare o știre importantă din lumea mondană din Turcia, puteți intra în grupul de WhatsApp al cititorilor noștri dând click AICI https://chat.whatsapp.com/GdEV65nnns69KdTKWexCHO

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

About Me

An English diarist and naval administrator. I served as administrator of the Royal Navy and Member of Parliament. I had no maritime experience, but I rose to be the Chief Secretary to the Admiralty under both King Charles II and King James II through patronage, diligence, and my talent for administration.

Buletin de știri

%d blogeri au apreciat: