Armonia dintre Demet Özdemir ṣi Engin Akyürek este foarte frumoasă

Nu numai armonia lui Engin Akyürek și Demet Özdemir, ci și armonia echipei serialului „Adım Farah” este foarte frumoasă şi solidă.

Serialul „Adım Farah” (Numele meu este Farah), ce este difuzat în Turcia pe canalul de televiziune Fox TV, în fiecare miercuri seara, oferă fanilor momente importante despre cât de puternic poate interpreta Demet Özdemir un rol în acțiune cât și dramă.

Actrița, care s-a confruntat cu critici pentru actoria ei exagerată din primul episod, a fost lăudată prin afișarea mai puternică a spiritului personajului în episoadele ce au urmat.

Demet Özdemir conduce, de asemenea, un parteneriat de mare succes cu Engin Akyürek în serialul „Adım Farah”. Celebra actriță atrage multă atenție din partea fanilor serialelor TV autohtone și străine în mediul social media. De asemenea, trebuie menționat că acest interes a facilitat răspândirea serialului „Adım Farah” în străinătate.

Demet Özdemir este într-un raport de comunicare foarte bun cu partenerul ei Engin Akyürek, iar ipostazele imortalate la filmări îi încântă pe fani.

Fotografiile de pe platoul de filmare a serialului au fost distribuite în timpul săptămânii. Dispozițiile vesele ale celor doi actori principali și dialogurile lor calde unul cu celălalt se arată ca unul dintre cei mai importanți factori de succes.

Demet Özdemir, care a spus că „Totul este în regulă” și că lucrurile merg bine în serial, a explicat și că se află într-un tempo foarte intens.

Actrița, care încearcă să ajungă în multe locuri nu doar la filmări pentru serial, dar și participând la organizații de publicitate și promovare, se află într-un proces în care și-a făcut un nume renumit pe micul şi marele ecran.

Demet Özdemir, explicând că ea și partenerul ei Engin Akyürek s-au înțeles foarte bine chiar înainte de începerea serialului , a declarat:

A fost exact cum m-am simțit. Ne distrăm de minune. Ne învățăm unii pe alții lucruri grozave. Desigur, l-am urmărit îndeaproape. Echipa noastră este uimitoare, Engin este, actorii noștri sunt… Suntem într-o echipă care este cu adevărat frumoasă, rezonantă și contribuim mult unul la altul. Așa că sunt foarte mândră, foarte fericită.”

Aceste cuvinte declarate de actriță, care a creat un mediu foarte frumos alături de colegii săi actori din serial, sunt exprimate și ca unul dintre cele mai importante motive pentru care proiectul iese în prim-plan.

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

About Me

An English diarist and naval administrator. I served as administrator of the Royal Navy and Member of Parliament. I had no maritime experience, but I rose to be the Chief Secretary to the Admiralty under both King Charles II and King James II through patronage, diligence, and my talent for administration.

Buletin de știri

%d blogeri au apreciat: