Interviu Barış Arduç: ” Un al doilea copil este binevenit”…

Într-un interviu acordat unui canal de televiziune spaniol, actorul Bariş Arduç a vorbit despre viața sa de tătic.
Asya Jan, prima fiică a actorului, s-a născut în septembrie anul trecut.
La șase luni după ce a devenit tată, după ce a întâmpinat-o pe micuța Jan Asya, actorul Barıș Arduç a vorbit despre felul în care trăiește această nouă și fericită fază a vieții sale. Sosirea primei lui fiice, care a venit pe lume pe 9 septembrie 2022, i-a schimbat viața și acum să petreacă atât de mult timp departe de casă pentru filmări a devenit ceva mult mai greu pentru el. „Sunt pe platou şase zile pe săptămână. Mintea mea stă acasă la fiica mea, dar trebuie să şi muncim„, a declarat actorul.

În timp ce își continuă cariera, micuța Asya este lăsată în grija mamei sale, actrița Gupse Özay, care și-a pus cariera în așteptare pentru a rămâne cu prima ei fiică. O slujbă, cea a soției sale și cea a milioanelor de femei din întreaga lume, pe care protagonistul din „ Kıralik Aşk” și-a dorit să o pună în creștere. „Acasă micuța are o mămică frumoasă, ce o îngrijeste foarte bine. Mămicile fac totul. După nouă luni de sarcină, apoi au grijă tot ele. Mamele experimentează acest proces mai intens”, a spus actorul, care asigură că fetița este un amestec perfect între el şi soția sa. ” La început semăna cu mama sa, dar acum a început să semene cu mine. Cred că va fi o combinație frumoasă”


Deși jobul îi cere să petreacă ore îndelungate departe de fetița lui, actorul profită la maximum de fiecare minut alături de fiica ea. „A avea un copil este un sentiment atât de interesant încât nu am văzut niciun părinte care să se plângă de această intensitate. Este cel mai ciudat sentiment din lume”, a spus el, foarte încântat de această nouă etapă din viața sa. O etapă în care există un moment cu totul special și pe care nu lasă pe nimeni să i-l ia. „Nu las nimănui munca de la baie”, spune actorul, ce se ocupă și de scutece. „Întotdeauna schimb scutecul și o fac cu mare plăcere”.

Fetița s-a născut acum șase luni în urmă și a putut deja să confirme că atunci când ai copii, timpul pare să treacă mult mai repede. „Fiica noastră crește foarte repede”, a declarat acesta în cadrul interviului, în care a asigurat că nu vrea să rateze niciun moment important din viața micuței și că este dispus să fugă pentru a experimenta acele momente de neuitat. „Îi spun să mă sune de îndată ce are nevoie să meargă. Fug de pe platoul de filmare ca să fiu la ea. Nu vreau sa ratez acel moment„, a marturisit el amuzat.
După nașterea primei sale fiice, a venit marea întrebare. Îi vor da Asyei un frățior? Actorul preferă să nu clarifice dacă vor extinde familia, dar a ținut să insiste că este o decizie foarte importantă. „Un al doilea copil este binevenit, dar la ce folosește să ai mai mulți copii dacă nu le poți acorda atenția de care au nevoie? Dacă putem contribui 100% material și spiritual, ar trebui să avem copii. Dar, evident, acesta nu este un joc. Când devii tată, înțelegi„, a răspuns actorul, care pentru moment este concentrat să se bucure de fetița lui.

Nu vrea ca în acest moment fiica lui să participe în industria televiziunii.
În ceea ce privește dacă și-ar dori ca fiica lui să-i calce pe urme, sau dacă intenționează ca fiica sa să participe la reclame sau la unele proiecte de televiziune, actorul este decis să nu o expună. Momentan, nu intenționează ca fata să devină parte a industriei audiovizuale, cu excepția unor proiecte specifice care au un fundal de susținere și social. „Când vine vorba de fiica mea, probleme precum publicitatea, prețul, salariul… nu sunt subiectele mele preferate. Nu plănuiesc să o includ în proiecte care nu sunt de responsabilitate socială. Lucrările de responsabilitate socială vor fi și o amintire bună pentru ea…fiica mea”, a dezvăluit actorul.


În cele din urmă, actorul a explicat motivele pentru care au ales două nume pentru fiica lor. „Eu și Gupse am hotărât împreună numele de Jan și Asya. Îmi pasă mult să protejez cultura lor. Am numit-o Jan pentru a menține în viață strămoșii circasieni ai lui Gupse și Asya a fost un nume care mi-a plăcut”, a spus actorul. „Are un ton frumos și cred că se potrivește și fiicei noastre”, a mai adăugat.

Sursa: Divinity

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

About Me

An English diarist and naval administrator. I served as administrator of the Royal Navy and Member of Parliament. I had no maritime experience, but I rose to be the Chief Secretary to the Admiralty under both King Charles II and King James II through patronage, diligence, and my talent for administration.

Buletin de știri

%d blogeri au apreciat: